De bestaande ooglaser behandelmethodes

Uitgebreide informatie over bestaande behandelmethodes bij laseren van uw ogen

ReLEx SMILE (Small Incision Lenticule Extraction)

De ReLEx SMILE-laser methode is momenteel de meest geavanceerde en vooruitstrevende ooglaser methode ter wereld. De SMILE-methode heeft over een periode van 10 jaar bewezen minder bijeffecten te geven dan andere behandelingen. De SMILE-methode is de baanbrekende laserbehandeling voor de toekomst in de refractie chirurgie. 

Lees meer over Smile ooglaseren 

TransPRK ("No touch" ooglaser methode)

Op het gebied van de laatste technologische ontwikkelingen om ooglasertechnieken nog effectiever te maken, staat VISUS Oogkliniek in de frontline. We zijn baanbrekend in het verbeteren van de ooglasercorrecties, zodat we onze cliënten op een zo veilig en comfortabel mogelijke manier de allerbeste ooglaser resultaten kunnen bieden.

Met de SCHWIND AMARIS is het mogelijk om, zonder dat het oog aangeraakt hoeft te worden, alle ingrepen aan het oppervlak van het oog uit te voeren.

Lees meer over TransPRK ooglaseren 

IntraLASIK (Femtosecond LASIK) ooglaser

Om uw ogen exact de juiste sterkte aan te brengen, geeft de laser uw hoornvlies een aangepaste vorm. Een behandeling bij VISUS Oogkliniek is pijnloos, comfortabel en duurt slechts enkele seconden. Daarna kunt u zonder bril of lenzen scherp zien. Wereldwijd geven oogartsen de voorkeur aan de IntraLASIK methode. Het is tevens de meest comfortabele manier om uw ogen te laten laseren. VISUS Oogkliniek was de eerste kliniek in Nederland die deze IntraLASIK techniek toepaste.

 

Lees meer over IntraLASIK ooglaser

Wavefront (Aberratie vrije behandeling) ooglaseren

Hoeveel je ziet is afhankelijk van zichtstoornissen die ook wel bekend staan als aberraties. We onderscheiden abberaties van lagere en van hogere orde. De lagere orde aberraties hebben verband met gewone afwijkingen, zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme en kunnen d.m.v. een standaard ooglaserbehandeling verholpen worden. De finesse van het zien is echter afhankelijk van de aberraties van de hogere orde. Dit zijn andere optische afwijkingen dan bij- of verziendheid. Aberraties van de hogere orde kunnen leiden tot zichtproblemen, zoals verminderde contrastgevoeligheid, verminderd nachtzicht, verblinding, schaduwen of halo's. Deze kunnen worden gecorrigeerd door middel van de wavefront behandeling.
Lees meer over Wavefront ooglaseren

Monovision (Leesbrilcorrectie) ooglaseren

Monovisie is een techniek die presbyopie (ouderdomsverziendheid) behandelt. Na afloop zal de patiënt met het ene oog veraf goed kunnen zien en met het andere oog dichtbij goed. De twee ogen zullen vervolgens als een team samen gaan werken. Alleen zal een oog meer werk verrichten als er veraf gekeken moet worden en het andere oog zich meer in moeten spannen wanneer er naar iets gekeken wordt dat zich dichtbij bevindt.
Lees meer over Monovisie ooglaseren

Lensimplantatie

Indien u niet geschikt bent voor een ooglaserbehandeling, is er een andere behandelmogelijkheid beschikbaar bij Visus Oogkliniek wat de overweging waard is: een lensimplantatie. Lensimplantaten worden gebruikt om hogere afwijkingswaarden als bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren naar optimaal zicht. Met uitzondering van enkele oogziekten, is vrijwel iedereen geschikt voor lensimplantatie. 

Lees meer over Lensimplantatie

Meest recente beoordeling op Trustpilot 9 maanden en 1 week geleden
Ik ben zo tevreden over de Vis…
Ik ben zo tevreden over de Visus Oogkliniek. Ze zij…
Amanda Loosschilder
Rustig en duidelijk .. met sup…
Na de eerste intake en onderzoek een keurige en des…
Peter
Uitstekende kliniek
Het laseren is mij erg meegevallen. De behandeling …
Jilluna
Perfecte service
Kan niet anders zeggen dat de service top is.
Boaz
Heel erg tevreden
Heel erg tevreden. Al meer dan 1 jaar geen bril mee…
T. Mennink
Opniew geboren
Ik heb lang last gehad met het dragen van lenzen, t…
Aysel
Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten