Over Visian ICL (Extra lens)

Extra lens : Overzicht Visian ICL

De visian ICL werkt hetzelfde als brilleglazen en contactlenzen, namelijk het licht op het netvlies brengen. De visian ICL is gemaakt van collamer, een materiaal dat bestaat uit collageen dat van nature in uw lichaam voorkomt. De lens wordt geplaatst direct achter de iris, maar voor uw eigen ooglens.

Extra lens : om permanent geplaatst te worden, maar is verwijder baar

Vision ICL kan worden beschreven als additieve zichtcorrectie. In tegenstelling tot andere ingrepen wordt bij de ICL-ingreep geen hoornvliesweefsel verwijderd, maar staat de ingreep in harmonie met uw natuurlijke oog. De lens komt achter het regenboogvlies (iris)  te liggen en is biocompatibel met uw lichaam.

Bij een grote verandering van de sterkte van de gewenste correctie of de beschikbaarheid van nieuwe mogelijkheden voor zichtcorrectie is de Visian ICL volledig verwijder baar.

Extra lens : dan 1.000.000 ICL geimplanteerd

The visian ICL wordt al sinds 1997 in Europa uitgevoerd. Wereld wijd hebben inmiddels meer dan 1.000.000 ogen een ICL geïmplanteerd gekregen met een succes factor van 99%.

Extra lens : ICL kan vrijwel alle refractie afwijkingen corrigeren.

Visian ICL is een corrigerende behandelmethode die vrijwel alle refractive afwijkingen kan corrigeren zoals myopie (- sterkte), hypermetropie (+sterktes) en astigmatism (cilinder afwijkingen). Vele patienten waarbij het niet mogelijk is een ooglaserbehandeling uit te voeren omdat het hoornvlies te dun is of de oogafwijking te hoog is zijn wel geschikt voor de Visian ICL die bij deze patienten een veilige en effectieve behandelmethode is.

Voordelen van de behandeling met Visian ICL

laseren oog intraLASIK

Snel en pijnloze behandeling

De lensvervangende behandeling duurt slechts enkele minuten waarbij de ogen door middel van een druppel worden verdoofd. Tijdens de gehele behandeling zult geen pijn ervaren. Na de behandeling is het gebruikelijk dat de ogen enkele uren licht irriteren.

ooglaseren snel herstel

Zeer snel herstel

Bijna 80% van onze patiënten heeft binnen 48 uur al weer 80% zicht. Vrijwel alle patiënten die een lensvervangende behandeling ondergaan kunnen na 2 dagen al weer aan het werk.

Hartje

Zeer Veilig

De lensvervangende behandeling is één van de veiligste medische ingrepen in de wereld, wereldwijd worden jaarlijks miljoenen van deze behandelingen uitgevoerd.

intralasik behandeling

Corrigeert alle refractie afwijkingen op alle afstanden

De lensvervangende behandeling corrigeert de refractie afwijking op alle afstanden zodat u na de behandeling zelfs geen leesbril meer nodig heeft. Een extra voordeel is dat u na de lensvervangende behandeling nooit meer een staar kunt krijgen.

laseren oog intraLASIK

Snel en pijnloze behandeling

De Visian ICL behandeling duurt slechts enkele minuten waarbij de ogen door middel van een druppel worden verdoofd. Tijdens de gehele behandeling zult geen pijn ervaren. Na de behandeling is het gebruikelijk dat de ogen enkele uren licht irriteren.

ooglaseren snel herstel

Zeer snel herstel

Bijna 80% van onze patiënten heeft binnen 48 uur al weer 80% zicht. Vrijwel alle patiënten die een lensvervangende behandeling ondergaan kunnen na 2 dagen al weer aan het werk.

Hartje

Omkeerbare behandeling

Bij een grote verandering van de sterkte van de gewenste correctie of de beschikbaarheid ban nieuwe mogelijkheden voor zichtcorrectie is de Visian ICL volledig verwijder baar

intralasik behandeling

Corrigeert alle refractie afwijkingen op alle afstanden

Visian ICL is een corrigerende behandelmethode die vrijwel alle refractive afwijkingen kan corrigeren zoals myopie (- sterkte), hypermetropie (+sterktes) en astigmatism (cilinder afwijkingen).

Werkwijze

relex smile ooglaserbehandeling

Stap 1: Verdoving

Uw oog wordt eerst verdoofd met oogdruppels. Hierdoor voelt u tijdens de behandeling geen pijn.

icl2

Stap 2: Implanteren van de lens

De oogarts maakt een kleine opening in het oog. De Visian ICL wordt opgevouwen ingebracht.

lens vervanging behandeling

Stap 3: Afsluiten van de incisie

De incisie wordt gesloten door een druppel zoutoplossing in de incisie aan te brengen waardoor het de incisie vanzelf sluit.

10 meest gestelde vragen over Visian ICL

Ga naar onze kennisbank voor meer veelgestelde vragen

Is the Visian ICL lens zichtbaar voor anderen?

Kan ik de Visian ICL lens in mijn oog voelen?

Voor wie is de Visian ICL bedoeld?

Wanneer kan ik weer aan het werk na de Visian ICL implantatie?

Kan de Visian ICL een lees sterkte corrigeren?

Wat is beter een ooglaserbehandeling of Visian ICL implantatie?

Wat is het verschil tussen een Trifocale lens implantatie en Visian ICL implantatie?

Kan Visian ICL een cilinder sterkte corrigeren (astigmatism)?

Wanneer kan ik weer goed zien na een vision after ICL implantatie?

Wat zijn de mogelijke complicaties bij een Visian ICL implantatie?

Ontvang kosteloos de Visus brochure

Kom op uw gemak (in 110 pagina's) alles te weten over ooglaseren en de lensvervangende behandeling