Beste technologie garantie

Technologie is bepalend voor de resultaten!

Resultaten zijn het bewijs van de vakkundigheid van een arts. VISUS Oogkliniek hoort bij de beste klinieken ter wereld en is daar trots op.

De veiligheid en de effectiviteit van ooglaserchirurgie worden door twee factoren bepaald: de expertise van de medisch specialist en de kwaliteit van de gebruikte technologie. VISUS Oogkliniek is er trots op dat ze op beide fronten over een uitmuntende kwaliteit beschikt die nergens in Europa geëvenaard wordt.

Technologie is bepalend voor de resultaten

We hebben niet alleen de beste mensen in dienst, we hebben ook de beste technologie in huis. Onlangs heeft VISUS Oogkliniek meer dan één miljoen euro geïnvesteerd en heeft als eerste oogkliniek de Excimer Laser Schwind Amaris 1050Rs in Europa geïntroduceerd. Niet eerder is er een snellere en meer geavanceerde laser ontwikkeld.

Schwind Amaris 1050Rs

De Excimer Laser Schwind Amaris 1050Rs is de meest geavanceerde en snelste laserapparaat die tot op heden is ontwikkeld.

Wat is het belang van de Excimer Laser?

De Excimer Laser geeft uw hoornvlies de juiste vorm. Het is zo eenvoudig. De arts hoeft alleen maar uw refractiecorrectie in te toetsen en vervolgens neemt de Excimer Laser het over. Hij vormt het hoornvlies op zo'n manier, dat de gewenste correctie automatisch tot stand komt. Hoe beter de Excimer Laser, hoe beter het resultaat.

 

De enige Excimer Laser ter wereld met “7D 1050hz Latency Free Eye Tracking.

Tijdens de ingreep zal de arts u vragen naar een groen licht te kijken. Wat kan er mis gaan als u uw oog zou bewegen? Om nauwkeurige precisie te bereiken is het van groot belang dat het oog in één centrale positie blijft. Schwind Amaris 1050rs is de enige Excimer Laser met 7-dimensionale lasergeleiding op 1050hz. Het apparaat volgt de bewegingen van het oog en stuurt de laser aan om de bewegingen te volgen. In tegenstelling tot andere lasertechnieken zal de bewegingen van uw oog met ons apparaat geen enkele invloed hebben op de resultaten.
 

Snelste Excimer Laser ter wereld

Hoe sneller de laser, des te kleiner de kans op complicaties. Schwind Amaris 1050Rs is de snelste laser ter wereld. De laser werkt 30 keer sneller (ongeveer 1 seconde per diopter) dan andere Excimer Lasers. 

 

De enige Excimer Laser dat de “No touch” TransPRK toepast

TransPRK is de veiligste ooglaserbehandelmethode ter wereld. Het is ook de enige “No Touch” behandelmethode, wat betekent dat het oog tijdens de ingreep door niets wordt aangeraakt.

Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten