Visus Oogkliniek Den Bosch

Stationsweg 17, 5211 TV ‘s-Hertogenbosch

Ooglaseren Den Bosch

De locatie in Den Bosch is 1 van de 4 locaties van Visus Oogkliniek. Met meerdere vestigingen in het land is Visus bereikbaar voor een grote groep patiënten.  De locatie in Den Bosch ligt nabij het centraal station en zeer goed bereikbaar. Hier vinden vooronderzoeken en controles plaats voor verschillende behandelingen die we aanbieden namelijk Relex Smile, IntraLASIK, TransPRK, ICL en Lensvervanging. We hebben op deze locatie, net als op onze andere locaties de meest geavanceerde apparatuur staan voor een nauwkeurig onderzoek.

Onze kliniek in Den Bosch is gevestigd aan de Stationsweg en is eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Is Den Bosch voor u moeilijk bereikbaar? Misschien is een van onze andere locaties dit wel!

Hoe zijn wij te bereiken

Visus Oogkliniek Den Bosch Routebeschrijving met de auto
  • Auto icoon

    Routebeschrijving met de auto

Indien u ervoor kiest om met de auto te komen, dan kunt u uw auto het beste parkeren in de ‘parkeergarage Stationsplein’: Stationsplein 40, 5211 AP Den Bosch. Deze parkeergarage bevindt zich onder het centraal station van ’s-Hertogenbosch.

Visus Oogkliniek Den Bosch Openbaar vervoer
  • trein icoon

    Openbaar vervoer

Indien u met de trein komt dient u uit te stappen bij het centraal station van ’s-Hertogenbosch. Onze kliniek is 140 meter verwijdert van bovenstaande parkeergarage en het Centraal Station. De Stationsweg vormt dé doorgaande weg van het Centraal Station naar het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Contactgegevens

Stationsweg 17
5211 TV, ‘s-Hertogenbosch
0800 0088
info@visusoogkliniek.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Ontvang kosteloos de Visus brochure

Kom op uw gemak (in 110 pagina's) alles te weten over ooglaseren en de lensvervangende behandeling