Visus Oogkliniek Rotterdam

‘s-Gravenweg 310, 3062 ZM Rotterdam

OOGLASEREN ROTTERDAM

De locatie in Rotterdam is de hoofdvestiging van Visus oogkliniek. Hier worden zowel behandelingen, vooronderzoeken en controles uitgevoerd. We hebben op deze locatie, net als op onze andere locaties de meest geavanceerde apparatuur staan voor een nauwkeurig onderzoek.

De oogkliniek in Rotterdam is gevestigd aan de ‘s Gravenweg 310 te Rotterdam en is te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Als u liever het voor en natraject op een andere locatie heeft is wellicht een  van  onze andere ooglaser klinieken voor u dichterbij gelegen !

Hoe zijn wij te bereiken

Routebeschrijving Visus Oogkliniek Rotterdam
  • Auto icoon

    Routebeschrijving met de auto

VISUS Oogkliniek heeft een privé-parkeerplaats. U kunt gratis parkeren. Indien u met navigatie naar de kliniek komt, merken wij op dat de ‘s Gravenweg één van de langste straten van Rotterdam is en zelfs doorloopt tot Krimpen a/d IJssel en Capelle a/d IJssel. De (TomTom) navigatie blijkt vaak een onjuiste route te geven, als u de straatnaam invoert. Derhalve verzoeken wij u te navigeren op postcode. Indien dat niet mogelijk is, kunt u het beste het volgende adres nemen: Oudedijk, Rotterdam. Het verlengde van de Oudedijk is namelijk de ‘s Gravenweg.

Visus Oogkliniek Rotterdam Openbaar vervoer
  • trein icoon

    Openbaar vervoer

Als u van buiten Rotterdam met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf Rotterdam CS de metro nemen richting Metrostation Beurs (Erasmuslijn) en dan overstappen op de Calandlijn richting Metrostation Kralingse Zoom. De Erasmuslijn en de Calandlijn zijn de twee metrolijnen in Rotterdam herkenbaar aan respectievelijk de kleuren blauw en rood. Als u bij metrostation Kralingse Zoom uitstapt, moet u de weg (Kralingse Zoom) oversteken direct richting de ‘s-Gravenweg. Enkele meters verder is aan uw rechterhand het pand VISUS Oogkliniek.

Contactgegevens

‘s-Gravenweg 310
3062 ZM Rotterdam
0800 0088
info@visusoogkliniek.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Ontvang kosteloos de Visus brochure

Kom op uw gemak (in 110 pagina's) alles te weten over ooglaseren en de lensvervangende behandeling