Chat with us, powered by LiveChat

Visus Oogkliniek Utrecht

Janskerkhof 1 (Tip: navigeer op Janskerhof 15), 3512 BK Utrecht

Hoe zijn wij te bereiken

visus oogkliniek utrecht Routebeschrijving met de auto
  • Auto icoon

    Routebeschrijving met de auto

ADVIES: Navigeer op Janskerkhof 15. Dan komt u juist uit op het plein (direct tegenover onze locatie) waar u kunt parkeren. Mocht hier geen parkeerplek beschikbaar zijn (meestal is dat niet het geval), dan kunt u het beste parkeren in de parkeergarage aan de Kruistraat, dat is 500 meter verderop. Looproute vanaf deze parkeergarage naar onze locatie, vindt u onderaan deze pagina.

Route vanaf A12 (Rotterdam – Gouda – Utrecht):

Neem vanaf de A12 afslag 18 en ga op de rotonde linksaf richting de Waterlinieweg. Volg deze weg ongeveer 5 km en ga op de volgende rotonde linksaf de Biltstraat op. Deze rijdt u geheel uit. De Biltstraat gaat na de brug over in de Wittevrouwenstraat (Wittevrouwenbrug). Na de City Bioscoop (aan uw linkerhand) neemt u de 1e straat links (Boothstraat), deze uitrijden en u komt op het parkeerterrein van de Janskerkhof. Deze bevindt zich recht tegenover onze kliniek. U kunt hier parkeren. Mocht hier geen parkeerplek beschikbaar zijn (meestal is dat niet het geval), dan kunt u het beste parkeren in de parkeergarage aan de Kruistraat, dat is 500 meter verderop. Looproute vanaf deze parkeergarage naar onze locatie, vindt u onderaan deze pagina.

visus utrecht Openbaar vervoer
  • trein icoon

    Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal:

Van Utrecht CS naar het Janskerkhof is het ongeveer 10 minuten lopen. Ga winkelcentrum Hoog Catharijne in, neem uitgang Vredenburg. Steek het Vredenburg over. Ga rechtsaf de Lange Viestraat in, deze komt uit op het Neude. Loop het Neude voorbij, de Lange Jansstraat in. Deze komt uit op het Janskerkhof. Zie hiernaast de looproute vanaf het station.

Contactgegevens

Janskerkhof 1
(Tip: navigeer op Janskerhof 15)
3512 BK Utrecht
0800 0088
info@visusoogkliniek.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Ontvang kosteloos de Visus brochure

Kom op uw gemak (in 110 pagina's) alles te weten over ooglaseren en de lensvervangende behandeling