(Dokters)assistente

Functieomschrijving

Visus oogkliniek is een privé kliniek met een fris, gemotiveerd en enthousiast team waarbij de patiënttevredenheid op nummer 1 staat.

Als (dokters)assistente van Visus Oogkliniek ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze patiënten; het eerste visitekaartje. Het is daarom van belang om zowel nieuwe als bestaande patiënten te voorzien van de juiste service en informatie. Je werkt vanuit ons kliniek in Rotterdam Kralingen.

Wat je gaat doen?
Als (dokters)assistente bestaat je takenpakket uit de volgende werkzaamheden:
– Baliemedewerkster: Patiënten welkom heten en te woord staan achter de balie, formulieren in laten vullen door de patiënten, etc.
– Medewerker klantenservice: Het beantwoorden van telefoons en mails, het inplannen van vooronderzoeken, etc.
– Assistente operatiekamer: Het assisteren van de artsen tijdens de behandelingen.

Uiteraard is er een inwerkperiode voordat er aan de slag wordt gegaan waarbij je meekijkt en gaat oefenen voordat je echt begint met de functie.

Functie-eisen

Bij alles wat je doet ben je klantvriendelijk en zit service verlenen jou in het bloed. Je bent zelfstandig en kunt goed werken onder druk. Daarnaast ben je een doorzetter, beschik je over een gezond portie humor en ben je een echte teamplayer! Verder vragen wij:

  • Flexibele inzetbaarheid (minimaal 32 uur)
  • Kennis van Microsoft Office / Outlook en goede typevaardigheid;
  • Sterke communicatieve skills en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, goede beheersing van de Engelse taal is een belangrijke pré,
  • Ervaring met (telefonisch) klantcontact is een pré
  • Opleiding Doktersassistente is geen eis, wel een pré;
  • Affiniteit met de zorgsector.

Wij bieden

  • Een overeenkomst voor bepaalde tijd (eerste contract 7 maanden) met uitzicht op verlenging of een vast dienstverband afhankelijk van het functioneren.
  • Visus oogkliniek biedt haar medewerkers goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een afwisselende functie voor 32 tot 40 uur per week in onze kliniek te Rotterdam.
  • Daarnaast is er een informele sfeer met leuke collega’s.

Voldoe jij aan de bovenstaande eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via deze pagina of per mail door je motivatiebrief en cv (inclusief recente foto) te mailen naar solliciteren@visusoogkliniek. nl

VISUS Oogkliniek is ZKN gecertificeerd.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

ooglaseren Smile behandeling