IntraLASIK

Wereldwijd de meest toegepaste en geprefereerde methode voor ooglaseren

IntraLASIK (Femtosecond LASIK)

Om uw ogen exact de juiste sterkte te geven, geeft de laser uw hoornvlies een aangepaste vorm. Een behandeling bij VISUS Oogkliniek is pijnloos, comfortabel en duurt slechts enkele seconden. Daarna kunt u zonder bril of lenzen scherp zien. Wereldwijd geven oogartsen de voorkeur aan de IntraLASIK methode. Het is de meest comfortabele manier om uw ogen te laten laseren. VISUS Oogkliniek was de eerste kliniek in Nederland die deze IntraLASIK techniek toepaste.

Veiligheid
Als mogelijk ooglasercliënt zou veiligheid de doorslaggevende reden moeten zijn waarop u uw keuze voor een specifieke behandeling baseert. IntraLASIK is veilig, secuur en biedt de cliënten de beste visuele resultaten. Artsen geven de voorkeur aan de IntraLASIK methode, omdat deze behandeling microscopische precisie waarborgt. Bovendien worden mogelijke risico's en onverwachte resultaten significant verminderd.

Nauwkeurigheid
Een lasercorrectie moet er voor zorgen dat de behandelde cliënt niet langer volledig afhankelijk is van zijn bril of contactlenzen. Voor de meeste cliënten is dat een haalbaar doel. Maar zelfs met de beste zorg, bieden de oude methoden geen volledige garantie en zal 10% van de cliënten een herbehandeling nodig hebben. Dankzij de Intralasetechnologie heeft 0,5%, dus slechts 5 op de 1000 cliënten een herbehandeling nodig. De overige groep heeft na de eerste ingreep al 100% zicht.

Beter zicht
Statistisch gezien, worden er met IntraLASE betere resultaten geboekt. Bij geen enkele andere behandelmethode hadden zoveel cliënten na een ingreep 100% zicht dan bij IntraLASIK.

Sneller herstel
Naar schatting had 90% van onze cliënten een uur na de ingreep minimaal 50% zicht. Dat is de minimale eis om deel te mogen nemen aan het verkeer. Vier uur na de ingreep voelen de meeste cliënten zich zeker genoeg om achter het stuur te kruipen. De volgende ochtend kunnen de meeste cliënten 100% zien en kunnen ze weer aan het werk of naar school.

Geen pijn
De ingreep zelf is nagenoeg pijnloos. U bent volledig bij bewustzijn en zult zich tijdens de behandeling op uw gemak voelen. U kunt wat druk op de oogbol voelen, maar geen pijn. Naderhand kunt u last krijgen van jeuk of waterige ogen. Dit ongemak verdwijnt meestal binnen 12 tot 24 uur.
 

Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten