Laagste prijsgarantie ooglaseren

Bekijk het zelf en ontdek dat wij de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben

VISUS Oogkliniek biedt een scala aan behandelmethoden om te kunnen voldoen aan uw wensen en voorkeuren. Onze missie is om de meest geavanceerde behandelmethoden toegankelijk en betaalbaar te houden voor iedereen, zonder in te leveren op de hoogste standaarden van veiligheid en medische zorg.

Om natuurlijk scherp te kunnen zien heeft u bij VISUS Oogkliniek geen omkijken naar de kwaliteit van de behandeling en hoeft u niet op speurtocht naar de laagste prijs. Indien u dezelfde behandeling met wavefront elders treft voor een lagere prijs, geven wij u bovenop die prijs een extra korting van € 100,-. Wij hanteren hierbij als uitgangspunt de prijzen zoals gepubliceerd op de websites van andere zorgaanbieders. 'Vanaf' prijzen en persoonlijke aanbiedingen worden hierbij niet meegenomen. 

Deze Laagste Prijs Garantie geldt alleen voor klinieken die voldoen aan de kwaliteitseisen van ZKN & KIWA en voor klinieken die de nieuwste lasers gebruiken (zie de grafiek hieronder) . Wij vragen u contact met ons op te nemen. Onze medewerker kijkt direct met u mee om na te gaan of de Laagste Prijs Garantie geldt. Tijdelijke aanbiedingen die niet direct via de zorgaanbieder worden aangeboden, maar bijvoorbeeld via kortingswebsites als Groupon, worden niet gehanteerd als referentiepunt. 

Alcon

Schwind

Bausch&Lomb

Ex-500 Amaris 1050 Technolas 317
Concerto 500 Amaris 750 Technolas 217
Allegretto 400 Amaris 500 Technolas 117

▮   = Nieuwste generatie Excimer lasers
▮   = Oude generatie 

Hoe kunnen wij de laagste prijs bieden voor ooglaseren?

In Nederland staat VISUS Oogkliniek bovenaan met het hoogst aantal cliënten dat per maand wordt behandeld. Door deze constante koers kunnen wij u de laagste prijsgarantie voor ooglaseren bieden. Bovendien is Visus Oogkliniek niet goedkoop, maar zijn andere ooglaser klinieken relatief duur.


Zijn er verborgen kosten bij het laseren van uw ogen?

Er is geen vanaf prijs. Bij de prijs die u op onze website ziet, welke afwijking u ook heeft, is alles met uitzondering op medicatie (loopt via uw verzekering) inbegrepen.

 

Compare prices

Kliniek

Intralasik + Wavefront Prijzen (Twee ogen)

Visus Oogkliniek € 2.399
Eyescan € 4.990
FYEO  € 2.840
Correct Vision € 3.592
Bergman Clinics € 3.898
Refractie Chirurgisch Centrum € 3.200
Lasik Centrum € 4.100
Retina Total Eye Care € 4.500
Laser Clinic Cornea € 3.220
Dr. Binkhorst Eye Center € 3.600
Nico Trap Oogcorrecties € 4.300

* Deze informatie is op 01-11-2014 van de websites van de klinieken gehaald 

Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten