ZKN keurmerk feestelijk ontvangen!

21 Juli, 2016
3594x bekeken
Visus Oogkliniek heeft op donderdag 21 juli jl. het ZKN keurmerk feestelijk overhandigd gekregen door Marijn Lamers, manager Kwaliteit en Veiligheid bij ZKN. Gedurende verschillende audits, uitgevoerd door onafhankelijk auditoren, zijn de locaties van Visus Oogkliniek getoetst op de naleving van de strenge kwaliteit- en veiligheidsnormen van ZKN. Middels het behalen van het ZKN keurmerk toont Visus Oogkliniek aan haar patienten dat het voldoet aan de strengste normen die door de brancheorganisatie worden gesteld aan prive klinieken. 

Klinieken met het ZKN keurmerk voldoen aan strenge eisen van o.a. kwaliteit, professionaliteit, risicobeheersing, veiligheid van apparatuur, infectiepreventie en medicatieveiligheid. Kortom: het ZKN keurmerk beoordeelt het functioneren van de kliniek en de kwaliteit van het gehele zorgproces. Dat is dan ook precies de reden waarom de consumentenbond u adviseert om naar een ZKN kliniek te gaan met NOG/NGRC geregistreerde oogartsen (consumentengids feb. 2015). 

Het management van Visus Oogkliniek bedankt alle leden van het team die hebben meegewerkt aan dit certificeringstraject. 
Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten