Onze nieuwe locatie te Utrecht: Janskerkhof 1

(16 Juni, 2016)

Wij zijn verheugd u te mogen aankondigen dat Visus Oogkliniek er binnenkort, medio juli 2016, een vierde locatie bij krijgt. Middels deze vierde locatie wensen wij onze patiënten sneller van dienst te zijn door onze wachttijden voor een vooronderzoek te verkorten. Tevens komen wij hiermee dichter in de buurt van onze patiënten die verspreid zijn over het hele land.

Onze nieuwe locatie is gevestigd in het centrum van Utrecht, aan het monumentale en beroemde plein ‘Janskerkhof’. Als vanouds ook bekend als bomenplein. Het adres van onze nieuwe locatie is dan ook Janskerkhof 1, 3512 BK te Utrecht. Visus Oogkliniek zal zich vestigen op de beganegrond van dit prachtige, monumentale pand.

Deze vestiging is goed te bereiken met het openbaar vervoer en is op loopafstand (klein kwartier) van het Centraal Station. U kunt er ook voor kiezen om de bus (2, 8, 52, 53, 55, 74, 77, 128)  te nemen op het station en dan uit te stappen bij bushalte Janskerkhof. Afhankelijk van de buslijn is dat de tweede of derde halte.

Indien u ervoor kiest om met de auto te komen, dan kunt u uw auto parkeren op het groot stadsplein dat gelegen is voor de kliniek. Ons advies is om dan in uw navigatie het adres ‘Janskerkhof 15’ in te voeren, dan komt u precies uit op het parkeerplein.