De beste in ooglaseren, Visus Oogkliniek

De hoogste kwaliteit ooglaseren met de laagste prijsgarantie

Meer dan 2000+ online reviews met een gemiddelde score van 9.5 voor ooglaseren

Visus Oogkliniek heeft de meeste online reviews over het ogen laseren in vergelijking met de andere Nederlandse ooglaserklinieken en wordt bovendien door haar klanten als beste ooglaserkliniek beoordeeld. De beste in ooglaseren en hoge tevredenheid bij onze klanten, daar zijn we trots op.

Niemand anders dan onze klanten zijn beter in staat om onze kliniek op haar merites te beoordelen. Met gepaste trots verwijzen wij u graag naar de vele positieve reviews op onafhankelijke vergelijkingswebsites na het ogen laseren. Visus Oogkliniek heeft ongeëvenaard hoge scores voor ooglaseren en komt als beste ooglaserkliniek uit de bus!

[lees meer over het ooglaseren en onze werkwijze]

Beste en meest geavanceerde ooglaser technologie garantie

80% Van de Nederlandse ooglaserklinieken die beweert de beste ooglaser technologie in huis te hebben, maakt feitelijk gebruik van verouderde apparatuur.
Wij hebben niet alleen de beste mensen in dienst, we hebben ook de beste ooglaser technologie in huis voor ooglaseren. Onlangs heeft VISUS Oogkliniek meer dan één miljoen euro geïnvesteerd en heeft als eerste ooglaserkliniek de Excimer Laser Schwind Amaris 1050Rs in Europa geïntroduceerd. Niet eerder is er een snellere en meer geavanceerde laser ontwikkeld voor het ooglaseren.
[Lees meer over de ooglaser technologie]

Levenslange garantie ooglaseren

Wat als mijn ogen er in de toekomst op achteruitgaan na ooglaseren?

Hoewel de kans klein is, is er altijd een mogelijkheid dat uw ogen na ooglaseren in de toekomst achteruitgaan en dat u weer een bril of contactlenzen nodig heeft. Bijna alle klinieken in Nederland bieden een gratis herbehandeling als u tussen 1 en 3 jaar terugkomt na het ooglaseren. Als u na 3 jaar terugkomt moet u weer betalen. Door bij een IntraLASIK behandeling een levenslange garantie aan te bieden, is VISUS Oogkliniek een betrouwbare partner voor het laseren van uw ogen die u de rest van uw leven van dienst zal zijn.
[Lees meer over levenslange garantie ooglaseren]

Laagste prijsgarantie voor ooglaseren


Het besluit voor een ooglaserbehandeling is een grote stap. Hoewel de keuze voor een specifieke kliniek niet op basis van de prijs gemaakt moet worden, begrijpen we dat het een overweging is die meespeelt. Om deze reden hebben wij het voor potentiële cliënten makkelijker gemaakt hier een besluit in te nemen.

Om scherp te kunnen zien heeft u bij VISUS Oogkliniek geen omkijken naar de kwaliteit van de behandeling of een speurtocht naar de laagste prijs. Indien u dezelfde behandeling met wavefront elders treft voor een lagere prijs, geven wij u bovenop die prijs een extra korting van € 100,-.

[Lees meer over laagste prijsgarantie ooglaseren]

100% zichtgarantie na het ooglaseren


Onze 20/20, ofwel 100% zicht garantie na het laseren van uw ogen, betekent dat wanneer u geen 20/20 zicht heeft na uw ooglaserbehandeling, wij uw kosten voor het ooglaseren volledig terugstorten. Wij begrijpen dat u uw geld niet terug wilt, u wilt namelijk het best mogelijke zicht verkrijgen na het laseren van uw ogen. Daarom bieden wij u met deze geld-terug-garantie de beste verzekering om het scherpste zicht te verkrijgen dat u wilt bereiken. We zijn erg trots om als enige ooglaserkliniek in Nederland u vertrouwen en rust van zo’n hoog niveau te kunnen bieden.

[Lees meer over 100% zichtgarantie na ogen laseren]

In vergelijking met andere Nederlandse oogklinieken voeren wij gemiddeld de meeste ooglaser behandelingen per maand uit. 

Excellent door ervaring in ogen laseren

Tegenwoordig is er een overweldigend aanbod van aanbieders die beweren dat zij de beste ooglaser behandelingen uitvoeren. Hoe weet u wie u kunt vertrouwen bij uw ogen laseren? Het antwoord ligt bij die ene persoon die tijdens de ingreep de volledige verantwoordelijkheid heeft voor de zorg van uw ogen: de arts. Alleen de meest bekwame medisch specialisten kunnen garant staan voor de minst mogelijke risico's bij ooglaseren.
[Zie ons topteam van oogartsen en ooglaser specialisten]

Meest recente beoordeling op Trustpilot 10 maanden en 1 week geleden
Ik ben zo tevreden over de Vis…
Ik ben zo tevreden over de Visus Oogkliniek. Ze zij…
Amanda Loosschilder
Rustig en duidelijk .. met sup…
Na de eerste intake en onderzoek een keurige en des…
Peter
Uitstekende kliniek
Het laseren is mij erg meegevallen. De behandeling …
Jilluna
Perfecte service
Kan niet anders zeggen dat de service top is.
Boaz
Heel erg tevreden
Heel erg tevreden. Al meer dan 1 jaar geen bril mee…
T. Mennink
Opniew geboren
Ik heb lang last gehad met het dragen van lenzen, t…
Aysel
Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten