Onze resultaten

Het beste resultaat is onze prioriteit!

Onderzoeksresultaten Visus Oogkliniek

Het meest evidente bewijs voor de vakkundigheid van een professionele instelling zijn de behaalde resultaten.
Visus Oogkliniek is dan ook trots op haar resultaten van ooglaserbehandelingen, welke zich onder de beste van de wereld rangschikken:

  • 99% van onze Monovision patiënten (boven de leeftijd van 50 en afhankelijk van een leesbril) kan weer een krant lezen.
  • 93% van onze Monovision patiënten kan weer kleine letters lezen.
  • 99% van onze Monovision patiënten bereikt de normale standaard van 20/20 zicht. De meesten personen krijgen zelfs een beter zicht.

Zelfs de besten zijn voor verbetering vatbaar

Wij analyseren onze ooglaserresultaten dagelijks en zijn zo in staat om onze dienstverlening continu te verbeteren. Onze oogartsen en laserbehandelingsteam analyseren na afloop van elke operatie hun bevindingen. Er is maar een beperkt aantal klinieken die zo veel investeren in onderzoek. Bij Visus Oogkliniek zijn wij echter van mening dat dit een onvoorwaardelijke factor is om onze kwaliteit te waarborgen.
 

Ons streven

Wij begrijpen dat wij net zo goed zijn als het resultaat van onze laatste klant. Daarom zijn we bij Visus Oogkliniek doortastend in het nastreven van perfectie. We doen niet enkel ons best, maar streven ernaar de beste in de wereld te zijn.
 

Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten