Smile!

Veel mensen in Nederland hebben een bril. Kijk maar eens om je heen als je toevallig in de stad loopt. Hier en daar zie je ze altijd wel lopen, misschien heb je zelf ook wel een bril. Als je geen goede ogen hebt dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Je kunt als eerste natuurlijk een bril gaan kopen, dit is de meest voor de hand liggende methode. Echter moet je dan weer helemaal naar de opticien om een bril uit te zoeken. En wanneer je de bril dan uiteindelijk hebt dan zul je toch weer ieder jaar terug moeten, je oogsterkte veranderd namelijk altijd. Je kunt ook kiezen voor lenzen, zo hoef je niet een bril te dragen. Maar ook dit heeft weer een minpuntje, je moet ze namelijk iedere ochtend weer in doen. Een methode is dan ook veel handiger dan een bril of lenzen, dit is de SMILE laser methode.

Wat is smile precies?

Door je ogen te laten laseren heb je nooit meer een bril nodig. Je vraagt je misschien af, wat is dit dan voor methode? Dit is een beetje lastig uit te leggen, we zullen dus ons best doen om het zo makkelijk mogelijk te verwoorden. In verhouding tot een normale laseroperatie wordt bij SMILE het weefsel niet weggebrand. Op het Stroma weefsel wordt een klein stukje weefsel toegevoegd. Voor de leuke lastige tekst met allerlei moeilijke woorden moet je maar eens kijken op ReLex Smile, hier staat in detail uitgelegd hoe het nu helemaal werkt.

Waarom zou ik kiezen voor smile?

Waarom zou je dan kiezen voor SMILE? Nou dat zullen we jou eens vertellen. Als eerste is het op dit moment de beste manier van laseroperatie. Het is veel nieuwer dan de andere operaties. Ook heeft het veel minder bijwerkingen dan andere soorten operaties. Voor veel mensen is het dan ook de ideale oplossing voor het probleem aan hun ogen. Misschien vraag je je af, hoe veilig is het dan precies? We kunnen je gerust stellen, op dit moment is het namelijk een van de meest veilige methode die er is. Het heeft dus minder bijwerkingen en de kans dat er iets fout gaat is aanzienlijk kleiner. Zo heb je een kleinere kans op droge ogen na de behandeling, altijd fijn meegenomen toch?

Oplossing voor je probleem

Heb jij dus last van je ogen of ben je het een beetje beu om een bril te dragen of om elke dag je lenzen weer in te doen? Doe dan eens een beetje onderzoek naar de SMILE operatie. De laseroperatie heeft super veel goede ervaringen en aardig wat mensen geven aan dat het voor hen de oplossing was voor de afwijking aan de ogen. Je kunt altijd even op internet verder kijken naar meer informatie, of je kunt natuurlijk ook nog altijd eens even langsgaan bij een oogarts. De oogarts weet je tenslotte veel meer te vertellen over de operatie.

Close up vrouwen ogenClose up bruine ogen