Onze technologie

'Het beste resultaat met de beste Technologie'

Schwind Amaris 1050Rs

Resultaten zijn het bewijs van de vakkundigheid van een arts. VISUS Oogkliniek hoort bij de beste klinieken ter wereld en is daar trots op.

De veiligheid en de effectiviteit van ooglaserchirurgie worden door twee factoren bepaald: de expertise van de medisch specialist en de kwaliteit van de gebruikte technologie. VISUS Oogkliniek is er trots op dat ze op beide fronten over een uitmuntende kwaliteit beschikt die nergens in Europa geëvenaard wordt.

Technologie is bepalend voor de resultaten 

We hebben niet alleen de beste mensen in dienst, we hebben ook de beste technologie in huis. Onlangs heeft VISUS Oogkliniek meer dan één miljoen euro geïnvesteerd en heeft de Excimer Laser Schwind Amaris 1050Rs in Europa geïntroduceerd. Niet eerder is er een snellere en meer geavanceerde laser ontwikkeld. 

Intralase IFS150

Alle INTRALASIK behandelingen bij Visus Oogkliniek worden uitgevoerd met behulp van de INTRALase methode waarbij een beschermend flapje wordt gemaakt, een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de IntraLase iFS 150 femtosecond laser


Waarom de iFS 150?

De iFS 150 takes Intralase laser overtreft de FS60 die door de meeste andere klinieken wordt gebruikt.

  • Meer precisie
  • Meer nauwkeurigheid
  • Snellere behandeling
  • Sneller resultaat
  • Verbeterde patïenttevredenheid

Zeiss OPMI Lumera

De beste chirurgische microscoop in de wereld

Voor meer dan een halve eeuw hebben oogheelkundig chirurgen over de hele wereld gebruikt gemaakt van de Carl Zeiss microscopen om het zicht van patïenten te behouden en te verbeteren. Chirurgische microscopen moeten continu verbeterd worden om de voldoen aan de hoogste kwaliteitsnomen. De ZEISS OPMI Lumera is het antwoord op deze uitdaging.

Interflow Klass-1 airflow system

Operatiekamers zijn de meest infectie gevoelige omgevingen in de zorg. Chirurgische procedures vergroten de kwetsbaarheid voor ziekteverwekkers die worden overgedragen door chirurgisch personeel, het gebruikte equipement, de lucht en de huidflora van de patïent. Het Klass-1 laminaire luchtcirculatie systeem dat wij gebruiken in onze operatiekamers, creëert een specifieke luchtcirculatie waardoor verontreinigde deeltjes in de lucht, worden weggeblazen.

 

Volledig geautomatiseerde air conditioners in de operatiekamers

De luchtvochtigheid en de kamertemeratuur kunnen het resultaat van de operatie beïnvloeden. Visus oogkliniek gebruikt daarom de meest geavanceerde en geheel geautomatiseerde airconditioning, zodat de gewenste luchtvochtigheid en temperatuur in de operatiekamers gewaarborgd kan worden.

 

Schwind Sirius

De 'Corneal Wavefront Analyzer' voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van precisie. De meest geringe onregelmatigheden worden geïdentificeerd aan de hand van 80.000 analysepunten. Dit systeem is perfect ter voorbereiding op verscheidene straalbrekende behandelingen met het SCHWIND AMARIS lasersysteem.

 

Wavelight Wavefront Analyzer

De Wavefront technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor toepassing in telescopen. Dit om bij het waarnemen van verre objecten beperkingen in het vermogen te doen verminderen. Deze technologie wordt nu toegepast bij ooglaseroperaties. Imperfecties die voorheen met het gebruik van de standaard methodes niet konden worden gemeten worden nu wel opgemerkt. De digitale Wavefront technologie, meet imperfecties in uw oog 25 keer preciezer dan de standaardmethoden. 

 

Oculus Pentacam HD

De gouden standaard voor anteriore segment tomografie


De Pentacam is een roterende Scheimpflug-camera, die beelden maakt van het anterior oogsegment. De Scheimpflug-techniek maakt scherpe en heldere beelden, die informatie bevatten vanaf de anterior cornea tot en met de posterior zijde van de lens.

De grote voordelen van het roterend maken van beelden zijn het verkrijgen van uiterst precieze metingen van de centrale cornea, de correctie voor oogbewegingen, de eenvoudige fixatie en een buitengewoon korte opnametijd.

Bausch & Lomb Stellaris

Geavanceerde lenschirurgie

Het is meer dan vier decennia geleden dat Charles D. Kelman, MD, met de introductie van de phaco-emulsificatie het moderne tijdperk van staarchirurgie inluidde. De wereld is echter radicaal veranderd sinds 1967. Phaco is geen uitzondering meer: in 2010 hebben oogartsen de voordelen van nieuwere technologïen mogen ervaren. Stellaris is de nieuwste generatie phacomachine.

 

 

Zeiss IOL master

Gouden standaard in optische biometrie

D ZEISS IOLMaster® 500 is de gouden standaard in de optische biometrie met meer dan 100 miljoen succesvolle IOL calculaties tot op heden.

Wavelight Topolyzer

De Topolyzer™ VARIO™ is een diagnostisch apparaat gebaseer op een placido disk systeem. Het wordt ondersteund door 22 meetringen met 22.000 hoogtepunten en een geoptimaliseerde randdetectie met een sub-pixel benadering tot 1/10 pixel.

 

 

Ocular Response Analyzer (ORA)

De Ocular Respons Analyzer is het enige instrument in de wereld dat in saat is de de hysteresis van het hoornvlies te meten: een indicatie van de biomechanische omvang van het hoornvlies. 

 

Topcon KR-1

De nieuwe KR-1 Auto Kerato-Refractometer is volledig geautomatiseerd met een color touchscreen, een 360 graden roterende monitor en een flexibele layout. Het Rotary Prism meetsysteem garandeert snelheid en en een accurate meting.

 

CV-5000PRO Vision Tester

Topcon’s CV-5000PRO is een geautomatiseerde phoropter. De snelle lensrotatie zorgt voor comfort voor de patïent en de gebruiker. Dankzij het compacte design kan de refractionist de toestand van de patïent beter volgen.

 

 

Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten