TransPRK (‘No touch’ methode)

De enige echte "No-touch" behandelmethode

TransPRK

Op het gebied van de laatste technologische ontwikkelingen om ooglasertechnieken nog effectiever te maken, staat VISUS Oogkliniek in de frontlinie. We zijn baanbrekend in het verbeteren van de ooglasercorrecties, zodat we onze cliënten op een zo veilig en comfortabel mogelijke manier de allerbeste resultaten kunnen bieden.

‘No touch’ methode

Met de SCHWIND AMARIS is het mogelijk om, zonder dat het oog aangeraakt hoeft te worden, alle ingrepen aan het oppervlak van het oog uit te voeren. De zogenaamde TransPRK (Transepithelial Photorefractive Keratectomy) is een verbeterde versie van de LASEK, Epi-LASIK en PRK. De laser verwijdert het epitheel, een laagje aan het oppervlak van het oog, dat vanzelf weer aangroeit.

Veiligheid

TransPRK is de veiligste methode ter wereld, omdat dit de enige methode is waarbij het oog door niets aangeraakt wordt.

Werkwijze

TransPRK is een werkwijze waarbij er slechts één handeling verricht wordt en er niet gesneden wordt. U ligt op de comfortabele behandelstoel en kijkt naar een groen licht, telt tot 30 en dat is het. U kunt direct naar huis. Maakt u zich geen zorgen wanneer u uw oog tijdens de ingreep beweegt. De laser bevat een innovatief technologisch systeem dat de kleinste oogbewegingen volgt. Wanneer uw oog tijdens de ingreep beweegt, zal dat geen enkel nadelig gevolg hebben.

Pijnloze ingreep

De ingreep zelf is vrijwel pijnloos. U bent volledig bij kennis en ligt er comfortabel bij. U kunt de eerste 2-3 dagen last hebben van veel tranen of juist van een droog gevoel. Het oog voelt meestal pijnlijk aan en de oogleden kunnen opzwellen. Hierdoor is het heel lastig om de ogen te openen. Het is aan te raden om thuis te blijven. Dit zijn normale verschijnselen en verdwijnen vanzelf. 

Voordelen
Samen met IntraLASIK overtreft TransPRK alle andere behandelmethoden

  1. Sneller genezingsproces
  2. Minder pijn na de ingreep t.o.v. Lasek
  3. Betere resultaten
  4. De kans op complicaties is vrijwel uitgesloten
Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten