Ooglaseren en vergoedingen door uw zorgverzekering

Vergoedingen van Ooglaseren - Zorgverzekering 2016

Uw zorgverzekering maakt ooglaseren mogelijk, ook in 2017

Om ooglaserbehandelingen voor een groter publiek toegankelijk te maken, vergoeden veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering een deel van de kosten van uw behandeling. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat u voor een medische indicatie in aanmerking komt en dat uw behandeling vanuit de basisverzekering wordt betaald. Tijdens ons uitgebreid vooronderzoek kunnen wij vaststellen of u hiervoor in aanmerking komt.

U kunt voor ooglaserbehandelingen met als doel het vervangen van lenzen of brillen, een vergoeding krijgen vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Visus Oogkliniek heeft de vergoedingen per zorgverzekeraar en per aanvullend pakket, voor u op een rijtje gezet. Let op dat onze publicatie een weergave is van de maximale vergoedingen voor een ooglaserbehandeling van 2 ogen.

Wij adviseren u om onze lijst altijd in combinatie met uw polisvoorwaarden 2017 door te nemen. Mogelijk stelt uw zorgverzekeraar aanvullende eisen voor een vergoeding, zoals het voorafgaand aan de behandeling moeten vragen van toestemming. Visus Oogkliniek voldoet aan de eis die uw zorgverzekeraar stelt dat de behandeling uitgevoerd moet worden door een erkende oogarts / refractiechirurg.

* Dit vergoedingsoverzicht is samengesteld op basis van openbare informatie, polisvoorwaarden en vergoedingenoverzichten, zoals gepubliceerd door de zorgverzekeraars voor het jaar 2017. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Derhalve kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. 

Ooglaseren in 2016

Bijgaand treft u het vergoedingenoverzicht van 2016, ingeval uw aanvraag dateert uit 2016 en nog in behandeling is bij uw zorgverzekeraar. Na 1 maart 2017 zal deze informatie verwijderd worden van onze website. 

Ontdek wat uw vergoeding in 2017 maximaal zal zijn

Vul hieronder uw zorgverzekering in om uw (eventuele) vergoeding voor 2017 te bepalen.

Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten