Visus doneert oude brillen aan Stichting Colt Cambodia

(30 Juli, 2015)

Op 22 juli 2015 heeft Visus Oogkliniek de oude brillen van haar patiënten gedoneerd aan stichting Colt Cambodia en daarmee haar bijdrage geleverd aan een liefdadigheidsproject dat door deze stichting georganiseerd is.

Stichting Colt Cambodia is een stichting met een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en houdt zich bezig met hulpprojecten in Cambodja om de leefomstandigheden van de bevolking daar structureel te verbeteren. Visus Oogkliniek draagt nu ook haar steentje bij middels een donatie van uw oude brillen. Deze brillen worden in oktober 2015 in Cambodja uitgedeeld. In samenwerking met de stichting zullen wij dan voor een nieuwe update zorgen, inclusief foto’s van de uitwerking van dit project.

Wij danken Colt Cambodia voor de ontwikkeling en uitwerking van dit mooie project. Ook danken wij al onze patiënten voor het doneren van uw oude brillen. Dankzij uw donaties is het mogelijk om dit soort liefdadigheidsprojecten te ondersteunen. Wij waarderen het dan ook iedere keer opnieuw wanneer onze patiënten hun oude brillen aan ons doneren. Zo kunnen wij ook in de toekomst weer een bijdrage leveren aan soortgelijke liefdadigheidsprojecten.