Wavefront

High definiton (HD) zicht

Wavefront is een addiotionele 3D meetmethode die gecombineerd wordt met de TransPRK of IntraLASIK. Met de Wavefront meetmethode kan met extreme precisie, resultaten worden bereikt die met reguiliere ooglasertechnologie of het dragen van contactlenzen en brillen nooit gehaald kunnen worden. Wavefront is baanbrekend omdat het niet enkel een verbetering is in hoeveel u kunt zien, maar tevens hoe goed u kunt waarnemen qua contrast en fijne details.

TAGTAG

Contrasten worden beter zichtbaar

Wavefronttechnologie verbetert niet alleen het gezichtsvermogen, maar heeft ook een positieve invloed op de manier van kijken. Wanneer de Wavefrontmethode wordt toegepast, zult u merken dat er een aanmerkelijke verbetering optreedt bij het zien van fijne details en dat contrasten beter zichtbaar zijn geworden.

Vermindering van halo's en schitteringen

Wavefronttechnologie verbetert niet alleen het gezichtsvermogen, maar heeft ook een positieve invloed op de manier van kijken. Wanneer de Wavefrontmethode wordt toegepast, zult u merken dat er een aanmerkelijke verbetering optreedt in het waarnemen van fijne details en dat contrasten beter zichtbaar zijn geworden.

Meer informatie over Wavefront

Indien u meer wilt weten over Wavefront kunt u onze kennisbank raadplegen. In onze kennisbank treft u antwoorden aan op de meest gestelde vragen over ooglaseren en andere refractieve behandelingen. 

Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten