Deze bekende Nederlanders lieten hun ogen laseren

Een super scherp zicht willen wij allemaal en dankzij ooglaser technologie komt de wens van vele mensen om perfect zicht te hebben uit. Ook sterren hebben massaal hun ogen laten laseren. In deze blog lees je daar meer over.

Sterren hebben vaak een druk en hectisch leven en moeten daarom goed met hun tijd omgaan. Daarbij hebben ze ook nog eens de druk om er goed uit te zien. Veel sterren kiezen er dan ook voor om hun ogen te laten laseren zodat ze geen bril hoeven te dragen én tijd besparen opdat ze niet met lenzen hoeven te prutsen. Andere voordelen zijn dat de hersteltijd van een ooglaserbehandeling zeer kort is waardoor je geen dagen thuis hoeft te blijven. Dit past natuurlijk goed bij de levensstijl van menig bekende Nederlander! Verder kun je zonder moeite lekker gaan sporten, zwemmen, duiken en andere leuke activiteiten doen zonder eerst naar je bril of lenzen te hoeven grijpen! Vind jij dat gepruts met lenzen ook altijd zo vervelend? En ben je benieuwd welke bekende Nederlanders je voor zijn gegaan met een ooglaserbehandeling? Kijk dan snel verder!


Peter Hellenbrand

Op 20 augustus 2015 heeft Olympisch sportschutter Peter Hellenbrand beide ogen laten laseren bij Visus Oogkliniek. Hellenbrand is professioneel sportschutter en is bij de Olympische spelen in Londen 2012 op de vijfde plaats geëindigd.
Hellenbrand gebruikte tijdens het schieten tot heden altijd een schietbril, waarbij voor correctie van de cilinderafwijking de draaiing van het glas extreem belangrijk is en er beperkt zicht is als deze zich per ongeluk verplaatst. Schieten met contactlenzen was geen optie. De lenzen dienden voortdurend zuiver te zijn, gezien de precisie van de schietsport. Begin dit jaar stond voor Hellenbrand zijn besluit dan ook vast: hij wilde van zijn lenzen af en besloot om zijn ogen te laten laseren. Peter Hellenbrand is precies één maand na zijn behandeling, op 20 september 2015, Nederlands Kampioen Luchtgeweer geworden.

Enkele andere bekende Nederlanders zijn:

NOORDWIJK - Nederlands elftal-speler Wesley Sneijder donderdag tijdens een interview. Oranje is bijeen in verband met de WK-kwalificatie wedstrijden tegen Schotland op zaterdag en Macedonie op woensdag. ANP MARCEL ANTONISSE
Wesley Sneijder


Gerard Ekdom


Gerard Joling


Dean Saunders


Frans Bauer

Overweeg jij een ooglaserbehandeling? Of heb je al een ooglaserbehandeling ondergaan? Deel hieronder bij de reacties je ervaringen!

Vrouw die moet niezen