100% zichtgarantie na ooglaseren

100% zicht of geld-terug-garantie na uw behandeling

Als VISUS Oogkliniek hebben wij besloten om onze cliënten te voorzien van ‘100%-zicht-of-geld-terug-garantie’ omdat wij bewezen hebben dat bijna alle cliënten die een behandeling bij ons hebben ondergaan minimaal 100% zicht hebben. Wij zijn de enige kliniek in Nederland die de cliënt zijn of haar geld terug geeft als de cliënt geen 100% zicht haalt.

Onze ‘100%-zicht-of-geld-terug-garantie’ houdt in dat als u voor de behandeling met een bril of lenzen 100% zicht heeft, dit na de behandeling ook behaald moet worden. Indien na de behandeling niet 100% zicht wordt behaald, bieden wij u na de behandeling eerst een gratis herbehandeling aan. Als dan uw zicht nog steeds niet 100% is, geven wij u uw geld terug. Wij begrijpen dat u liever 100% zicht heeft in plaats van uw geld terug. Wij zien dit echter als de ultieme garantie om u ervan te verzekeren dat wij u het zicht geven die u wilt hebben.

Onze ‘100%-zicht-of-geld-terug-garantie’ betekent toewijding aan onze excellente resultaten op papier, dus als u zich zorgen maakt over verspilling van uw hardverdiende geld, betekent deze actie dat zorgen uit de weg worden geruimd. Medische resultaten kunnen nooit worden gegarandeerd. Deze actie is dan ook niet bedoeld om u de garantie te bieden dat uw behandeling zal resulteren in 100% zicht of dat u de rest van uw leven normaal zicht zult hebben. Deze actie biedt een procedure voor het terugbetalen van uw geld als niet aan het gewenste resultaat wordt voldaan.

Tijdens uw vooronderzoek wordt bepaald of u in aanmerking komt voor deze garantie omdat het afhankelijk is van de geschiktheid van uw ogen. Voor bijziendheid geldt een grens van -6 dioptrieën of minder, voor verziendheid +2 dioptrieën of minder en voor astigmatisme -2 dioptrieën of minder. Het uiteindelijke besluit wordt door uw oogarts genomen. De specifieke voorwaarden kunt u opvragen bij de balie. 

Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug
Bedankt voor uw afspraakaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Vraag de gratis brochure en DVD aan
Kom op uw gemak alles over ooglaseren te weten